Monday, August 2, 2010

Checklist E day


  1. Hantaran for him

    • Kain Baju Melayu

    • Sejadah

    • Chocolates-Ferrero Roche

    • Cookies

    • Buah

    • Sirih

    • Kek
  2. Hantaran For her

    • Lace. dah beli last year dekat Bandung

    • Sejadah

    • Chocolates-Tak decide lagi nak chocolate ape. I'm not chocolates lover. May be replace benda lain kot.

    • Sirih

    • Cincin. Sesi pemilihan cincin Din yang uruskan. Aku just bagi size cincin je.

  3. Hotel untuk rombongan lelaki.

  4. Foods : Adik aku punya catering.

  5. Tarikh : Lepas raya. May be raya ke 3 or ke 4.

  6. Mekap

  7. Official Photographer (optional) if ada bajet lebih. If not, guna photographer tak berbayar la jawabnya ;p

  8. Sewa dulang dan Alas dulang

    5 comments:

    ciare (^_^)v said...

    lina bestnyaaaa :D i smell nasi minyak..alhamdulillah...bertambah2 laa ahli keluarga puteri 7 :)

    lina said...

    tak tahu ade nasi minyak atau tak kenduri next year.

    ciare (^_^)v said...

    alaa 'nasi minyak' tu kira perumpamaan je :) menu ape skali pon janji yg wajib tu lepas :) insyaAllah

    dd dudu said...

    wahh persiapan eday, update la lagi :D

    lina said...

    ciare-->tu la,ciare. org kawen mesti sebut nasi minyak kan? tak sebut nasi putih ke, nasi tomato ke.. hehe ;p

    dd-->ok,nanti update lagi :)