Monday, December 20, 2010

Kad Kahwin Dah Siap

Last Saturday din dapat call dari L*C cakap kad dah siap. Mesti diorang tak berani nak call aku kan? hehe.. So Ahad aku gi amik kad. Hasilnya aku suka kad kiteorang. Simple dan elegant =)

L*C masih hutang 1 bunting dengan aku sebab diorang salah faham aku 1 bunting sahaja sebenarnya 2 bunting. Anyway tak kesah pun sebab benda free. Sebut benda free, kiteorang dapat fews kad dan sampul FOC. Sukanya.....

Colornye lain sikit. Ni guna kamera handset je.
Sekarang adalah proses menjemput secara rasmi. So kepada semua bloggers, kawan-kawan atau sesiapa sahaja yang nak kad kahwin aku dan din, sila bagi alamat ey.

p/s: Sorry korang sebab tak sempat nak reply komen korang. Hari ni aku half day. Sorry tau.

8 comments:

veesakura said...

simple n nice. i likeee!!!!

lina said...

thanks.ina.. nak alamat =)

farhanna said...

sis.. kad kita sama.. serius.. cuma nama je laen.. heheheh.. saya pun br collect kad semalam...

lina said...

farhanna --> colour pun sama ke? hehe =)

Cik Belle said...

nice card! =)

farhanna said...

yup!.. i remain color tu.. even x sama langsung color tema kawen saya.. hehehehhe

lina said...

hehe.. i dan din pulak those color ada sikit2 dlm gabungan color tema =)

lina said...

thanks cik belle =)