Friday, December 10, 2010

Award / Tag dari CikSyafa =)


Tengah2 blogwalking ke blog CikSyafa sekali dapat ini tag =) . Thanks CikSyafa. Tiba-tiba rajin nak layan benda-benda macam ni (ekceli tengah bosan berkerja. Sila jangan tiru aksi ni ye kawan-kawan)

1. Copy and paste this award in your blog.
Ok sudah copy url dan paste award ni di sini (^-^)


2. Write an entry, 5 things to do in 1432H
-Nak kahwin dan jadi isteri solehah (insya-Allah)
-Nak setup biznes secara serious bersama hubby to be
-Beli rumah sebijik (buat loan la. Kalau pakai cash mana mampu)
-Nak dapat berat yang ideal (sungguh susah nak turunkan berat sekarang..huhu.. nanges)
-Nak beli Blackberry sebijik ;p

3. Share your mission and/ or vision for this new year.
- Buat persiapan kahwin dengan jayanya (insya-Allah)

4. Tag 5 person and let them share their things to do.
tak cakap pun b2b ke ape kan? so here are the lucky one:

  • http://dudusecret.blogspot.com/ (Puan dudu, sila ey jawab tag ni. Nak tau jugak things to do ko as a newly wed)
  • http://ciare.blogspot.com/ (Puan ciare, sebab ko dah jadi mama so mesti ada benda ko plan nak buat kan?)
  • http://seni4me.blogspot.com/(Cik hasni, aku saje nak bagi ko ilang stress sambil jawab tag ni. Boleh?)
  • http://thepowerpuffme.blogspot.com/ ( Puan Ja, since ko dah mula2 berjinak ngan blogging, apa kata ko jawab tag ni )
  • http://pandangdenganmatahati.blogspot.com/(Cik Muni, ko b2b 2011 yang bertuah nak jawab tag ni)

6 comments:

ciare (^_^)v said...

weee kena tagged ;) ok nti bila rayyan tido atau tidak meragam aku try langsaikan yek. hihi

CikSyafa said...

yippey..sudah menjawab tag
bagus ^__^

dd dudu said...

ngeeee


5 je mana cukup ;p banyak aku nak wat ni ;p jap ey~

lina said...

ciare --> buat tau nanti :)
Cik Syafa --> hik hik ;p
dd dudu --> tambah je la. bukan ko pernah melanggar peraturan tag :)

The Powerpuff Me! said...

cmne nk buat ni (?_?) haha..budak baru dalam kelas

lina said...

ja, ko copy paste je pastu jawab ikut jawapan ko.