Tuesday, December 28, 2010

Serabut Tapi Tenang

Aku rasa la kan, penyakit lupa aku makin kronik tapi aku macam tenang semacam. Kelakar pun ada sebab kejap-kejap lupa, pastu lupa balik. Sekarang memang banyak benda nak kena fikir tapi aku memang abaikan je kalau lupa. Sebabnya aku akan rasa berdenyut kepala kalau cuba nak ingat jugak.

Paling latest aku lupa sikit-sikit no telefon aku sendiri. Kejadian ni aku perasan masa nak tulis borang kat pejabat pos tadi. Nak pos barang kat mak aku. No telefon mak aku pun asyik aku potong..tulis..pastu potong balik..tulis.. Ade la 5 - 6 kali macam tu. Alamat pun macam perkataan 'bandar' , aku tulis 'bndar' (ni 1 contoh salah eja). Memori aku macam limited sangat-sangat. Tulis blog ni selalu aku tersalah eja tapi nasib baik aku perasan dan betulkan balik. Dulu aku hafal no telefon kacang je sekarang...

Tiba-tiba aku blank nak tulis apa. Entry tak de penutup boleh?

7 comments:

Aku Ibu Muda said...

kak linaaaaaaaa....mana jumpa blog wani nih...hihiiii

btw, congrats on ur coming wedding...tak sure lg leh dtg ke tak :)

Nak hadiah Beads Blouse?Jom Join GiveAway ni

Entry Terkini:
Ragam Keluarga Inchik Moza - Perfume apakah yang paling best?& Kedai Kuning
Dunia Aku Ibu Muda - Nak joget-joget & Anak itu rezeki wehhh!

Ciksue said...

wahh ramai gak masuk..huhu
tak sempat nak join,sbb balik kg,huhuk

K.I.N.A said...

kina dah link lina dlm phg b2b..;)..keep in touch

lina said...

wani --> dah lama dah jumpa. Cuma jadi silent reader je ;p

ciksue --> takpe, nanti kot2 ade rezeki ciksue utk contest lain pulak :)

kina --> thanks kina. will keep in touch :)

dd dudu said...

lina jangan lupakan aku :(

*tetibe heehe

Aku Ibu Muda said...

hihii..thanks for reading...sila2 lah jenguk slalu ye blog itu :)

lina said...

dd --> tak lupa kot sebab ko ade di mana ;p

wani --> jenguk tapi tak tinggal jejak boleh kan?