Friday, December 17, 2010

Esok Nak Tempah Kasut Kahwin

Since ade rezeki lebih sikit jadi aku nak tempah kasut untuk nikah dan sanding esok. Semalam dah call si designer kasut dan masih boleh menempah kasut. Hoyeeh!

Most of b2b dah tau pasal Gavy kan? My kawan, muni yang also b2b next year yang bagitau entry huda pasal tempat nak tempah kasut for wedding. That time mase hunting wedding shoes for dd dudu. Aku , ezzan dan ros pun follow masa dd dudu tempah wedding shoes dia. Along muni dan muni pun ada jugak.

Time kat Gavy sambil main-main dengan ipod si ezzan ;p
Masa teman-teman dd tu aku ada try kasut-kasut di Gavy. Sangat selesa walaupun high heels. Kaki aku ni jenis yang tak boleh terima kasut sebarang. Nanti melecek bukan setakat kat bahagian belakang kasut, tapak kaki pun melecek. Manja betul kaki aku ni.

Ni gambar kasut-kasut kahwin dd yang ditangkap oleh ezzan (asyik ambil gambar hasil tangkapan ezzan je kan? reason : sebab i really adore gambar-gambar ezzan tangkap. Cantik kan?)


Rasa-rasanya colour apa yang aku tempah? Cubalah teka =)

6 comments:

~Ayu BnSyg~ said...

Dear. nk email boleh? Tolong email Ayu dekat bnsayang@gmail.com k? Thanks :)

Ciksue said...

kita suka kasut nih,comellll
brape price awk tempah,leh tahu..
rasa cam nak tempah gak,huhuk

lina said...

ayu --> ok. nanti i bg email =)

ciksue --> comel kan? tapi kasut my best fren. Kasut i tak siap lagi. I tak tahu la exactly p&c tak harga kasut ni. nanti i tanye the designer 1st.

tney@sunflower said...

nak tempah jugak.. ble bg tahu detail designer? heheh

lina said...

i tempah kat gavy. ade website www.gavy.com.my or else contact 03-2698 8222 or 017-327 9604 (asyraf).

tney@sunflower said...

Tq lina, nnt nak cuba g survey sana..