Tuesday, November 9, 2010

Kad Kahwin Idaman (2)

Dah dekat sebulan aku survey pasal kad kahwin tapi gi tempahnya tak jugak. Korang marah din. Susah betul nak dapat cuti kat kedai sendiri.

Antara kad-kad yang aku berkenan:

1. I Like Card  -  http://ilikecard.blogspot.com/

Yang ni cantik sesangat tapi kos mesti tak dipersetujui oleh din. Tapi aku suka.

Kad sekeping ni pun sweet je.


2. Kanda Dinda - http://www.kadkahwin.com.my/ 

Nak kaler sweet pink atau white. Simple n nice kan?

Bajet mula-mula bawah RM1 untuk 1 kad. Sekali din cut kos. huhu menangis sekejap. Ke korang ada any suggestions untuk aku. Tapi taste aku lebih kurang mcm ni je.

4 comments:

ciare (^_^)v said...

yg 1st tu cantekkkkkk..soooo sweet :D

lina said...

yes, definitely cantik :)

CikSyafa said...

blogwalking..jumpa blog u yeay! date kita dekat2 la.^___^ salam b2b

lina said...

hai CikSyafa. wah! kita kongsi date. nice to meet u :)