Tuesday, November 23, 2010

My Best Best Friend's Wedding


My dear dd sayang dah kahwin. Ramai kawan-kawan yang dah update pasal wedding dd dan keri ni. So, aku pun nak buat jugak special entry untuk mereka tapi gambar aku cilok dari kawan-kawan. Aku tak bawa kamera sendiri so tumpang je la gambar kawan-kawan yang ada kamera yang hebat-hebat ;p


To keri, jaga kawan aku elok-elok tau. Aku doakan both of u bahagia sampai bila-bila. Ko tak benci aku kan? (haha motif teringat khutbah nikah korang)



To dd, selamat melalui hari-hari bahagia bersama keri. Again, aku doakan korang bahagia sampai bila-bila. Pasni boleh kurang dah kerut-kerut dahi kot.

Since my wedding pun dah dekat, aku declare untuk tidak menjadi pengapit. Gambar ambil dari hasni dan ezzan :)

8 comments:

veesakura said...

dd wat dua2 pengapit ppn eh? bestnyer!

lina said...

a'ah ina. dd pakai dua2 perempuan :)

iedayah said...

dear..u smpi kul brp..uwaa...np kite x berjumpe..sigh~~~~~~~~~

lina said...

i yg jadi pengapit dd tu la. most of the time memang ada la time majlis tu ;p

dd dudu said...

lina, thanx untuk entry ni hehe

lina said...

welcome dear :)

Anonymous said...

salam sy nk tanye inner lace yg warna putith tu beli kat mane ye?sbb sy nak kawin tgh cari inner mcm tu xjumpe2..thanks

lina said...

u maksudkan inner tudung my fren mase nikah dia ey? inner tu tempah khas dengan koleksi vispera.