Friday, November 19, 2010

Random Talk

Sebab aku busy tapi tetap nak update blog so aku buat random quick post ;p

#1 - Tak sempat nak sambung cerita 'tayar pecah' tu. So, sabar ey kawan-kawan
#2 - MRI for brain schedule on 1st Dec . Sungguh cepat dan aku sangat-sangat nebes.
#3 - Gastrik aku sudah melampau. 1 teguk air gas pun boleh jadi gastrik teruk.
#4 - Esok my best best friend getting married. Perasaan aku bercampur baur. Happy for her, sad sebab dd dah nak kawen (kurang geng bujang dah), nebes sebab akan jadi pengapit buat kali terakhir (yes, aku bersara jadi pengapit lepas majlis dd nanti)
#5 - Sedih sebab pagi tadi ada lagi problem dengan module yang aku buat. Aku salah ke? Aku rasa aku dah buat yang terbaik. Masalah communication ngan partner yang buat module tu ke? Aku rasa aku dah habis berkomunikasi dah. Masih ada 1 module yang buat aku tak tentu arah.
#6 - Aku rasa dah tak sanggup nak teruskan master. Banyak sangat dugaan and I need time to cool down with all masalah yang happens to me.
#7 - Aku rasa masalah lupa dan susah untuk fokus semakin kronik. I feel really bad about this.

2 comments:

anaztasias aira said...

moga semuanya OK dear. k doa banyak2. master tu u boleh extend kan. no need to push.

lina said...

hopefully everything will turn ok. i dah banyak sem extend. tak tahu kali ni boleh lagi tak extend. hope my supervisor will understand.