Monday, January 10, 2011

Update Preparation Kahwin Versi Ke ?

Make it short la.

#1 - Baru lepas discuss dengan bos plan cuti untuk kenduri dua-dua belah pihak. Tunggu bos besar approve je.
#2 - Tengah dalam progress mengepos kad-kad. Rupa-rupanya ramai kawan-kawan duduk Selangor. Even kawan-kawan dari zaman Shah Pekan lagi. Setem kena beli lagi ni. Tak cukup.
#3 - Kasut dah ambil dari gavy. Tapi tersalah ukur masa tempah hari tu. My real size is 4. aku dan din sangat suka kasut tu =)
#4 - Chocolates untuk goodies budak-budak dah beli
#5 - Doorgift untuk orang berzanji pun dah beli. Insya-Allah kalau tak de aral melintang majlisnya petang before nikah.
#6 - Nikah dah confirm book 4/2/2011 pukul 8 malam.
#7 - Din dah beli bekas letak telur kat ayer hitam. Tinggal nak beli paperbag je.
#8 - Tema kenduri belah lelaki adalah hijau epal.
#9 - Bunga Manggar DIY dah 40%.

2 comments:

CikSyafa said...

waaah my dear, dh byk progress..chaiyookk ^__^

lina said...

thanks cikSyafa. Ni pun ada byk lagi tak beres. Hopefully everything will be ok =)