Friday, January 14, 2011

Exchange Link =)

Sticky note selama seminggu =)

Bila check referal kat nuffnang, banyak rupanya blog yang list kan lina life n style. Aku selalu jugak bloghop merata sampai tak ingat url blog2 yang aku pernah visit. Just bergantung harap ngan cache yang ada. So, aku nak kumpul2 mana blog yang aku tak listkan lagi. Hopefully korang bagi kerjasama ey.

Kalau b2b, korang bagitau la korang b2b. Sebab aku buat list ikut b2b,kwn2 and blogger. Sebab b2b memang intention untuk sharing preaparation kawin kan? Yang lain-lain untuk jadi bahan bacaan aku about life and everything.

7 comments:

sk said...

lina, add me ye.. http://road-to-2011.blogspot.com

category: b2b

hihi..

miss puteri said...

b2b juge!!

http://saniloveana.blogspot.com/

ciksue said...

i'm b2b too..n we shared the same date of solemnization...hehehe...

http://miszchet.blogspot.com/

cik anis said...

b2b 2011!!!

http://duahati-jadisatu.blogspot.com

salam kenal.. ^_^

miey anna said...

jom share link..im b2b 2011 juge..

http://akemiey.blogspot.com/

Sayid Hameed said...

oh lina..wewe nak jugak..
http://jerungdamncool.blogspot.com

Semalam gi karnival pengantin tp cm xworth it jek

adorable ~A.N.A said...

cik ana comot datang.. hihi

www.adorableana.blogspot.com