Tuesday, January 25, 2011

Dilema Tudung Nikah (2)

Akhirnya dilema tu dah terjawab. Akak tu tak menghilang cuma she is busy menyiapkan tempahan tudung. Rasa terkilan jugak sebab freaking out but it's normal to a person who is bride to be.

Lagi 1, aku still tak kenal kakak tu personally. Jadi aku tak berapa tahu cara dia berkerja macam mana. Nasib ada best friend yang memang dah kenal kakak tu so no more dilema tudung nikah. So, sekarang kena percaya yang akak tu boleh siapkan tudung tu. Alhamdulillah, selesai masalah.

Aku memang masa book tak de la mengikut design kehendak hati sangat. Mana yang senang orang nak buat, aku terima je. Macam tu juga baju sanding. Ikut kan hati nak design macam-macam. Last-last aku buat design yang typical je. Tak pela. Masa dah suntuk lagi pun. Nak banyak songeh memang susah la kalau time-time macam ni.

Just nak share. Aku suka sangat tudung macam ni. Simple and nice kan? Sorry pic tak tahu nak kredit kepada siapa sebab dah lama save from google.


lagi 1..


tapi sempat lagi ni kalau nak buat untuk bertandang on March.

6 comments:

ElyaElmo said...

sama laa kiterrrr...
suke tgk tudung yg no satu tu..hehe

dd dudu said...

simple and nice, suke^^

aYeNz said...

huhuhu..suka dgn no 1 jg

Adila Yusof said...

lina,dila pun tgh pening utk tudung bertandang sbb baju pun xbeli lg..tp utk tudung nikah dila tempah kat koleksi vispera..try call dia tnye mana tau dia boleh amik lg..:)

iedayah said...

i slu bli tudung kt jln tar je.senang n byk pilihan..u try cri kt ariani ke.mybe ad..nk tmpah pn bley.rmi kwn2 blogger tmpah kt puan vispera.i pki shawl rm15 je.lg senang..hahaha

lina said...

elya , dd , kak yen --> :)

adila --> nanti i try tanya vispera. Tapi kalo nak diy macam boleh je. Nmpk senang tapi tak tahu lagi mcm mana.

iedayah --> nak gi jalan TAR pun xde masa. After majlis belah i baru boleh kot.