Wednesday, January 26, 2011

Baju Sanding : Memang Menguji Kesabaran Betul

Hari ni aku sms vendor baju sanding tanya bila boleh fitting. Dia reply '1 hb'. The problem is both of us akan sibuk di hometown masing-masing. Aku pulak mula-mula plan nak 'MC' isnin sebab malas nak re-apply cuti.

Nampak macam tak jadi nak cuti je Isnin. Hari Selasa memang dah start cuti. Terpaksa tunggu fitting dulu baru boleh balik Lipis. Masalahnya memang banyak kerja nak buat kat Lipis. Haruslah nanti aku penat. Kalau dah penat, aku boleh cramp dan sakit. OMG! sekarang pun dah tak sihat. Tak tahu la nak harung macam mana dah ni.

Bukan la aku tak gi menempah awal. Dah awal dah. May be sebab terlalu berlembut kot. Semua nak last minute. Aku dah sakit jantung dah ni.

Takpe. Berserah jela. Sabar..sabar..

3 comments:

ElyaElmo said...

dear!sabarrrrr!!
bg tau kt akak tu blik...
tolong laaa cepattt..kami nkblik hometown...ticket dh beli..kata jee mcm tu..hoho

dd dudu said...

padahal ko da bagi baju tu lamaaa giler.....

hrmmm xsukenyeee last2 minute camtu.. hrp vendor tu paham2 laa kan , klu umah dkt cam aku xpe main pata2 balik


adeh.. saba ye lina... jgn cramp tau

ja_on_seven said...

lina kalo nk buat bende baik mmg camtu...macam2 dugaan..

sabar okeyy...