Tuesday, June 18, 2013

Ibrahim is 6 Months

15.06.2013 genap Ibrahim Ikram 6 bulan. Yeay! dah boleh makan dah!

Sepanjang 6 bulan ni dah pandai:
buat kuda-kuda untuk merangkak.
sebut dan panggil abah clearly. Mummy panggil time nak susu je. sedih...
Dah pandai conquer tv.
Pandai nak berebut ipad dengan abah.
Dah ada beberapa batang gigi show. Alhamdulillah Ibrahim tak demam tumbuh gigi pun.
Masih menyusu susu campur-campur. Hope ada lagi rezeki Ibrahim sampai 2 tahun walaupun tak banyak.

Check up awal beberapa hari. Resultnya:
Berat : 8.42 kg (+ 0.28kg) sikit je naiknya. Graf masih dalam kawasan putih.
Tinggi : 69 cm

To date, dah 2x Ibrahim mummy bagi makan solid food. Yang tu, nanti ada entry khas.

2 comments:

nur said...

ibrahim dah ade gg? omg..aqeel xde pon lagi..hehe

Riana said...

sihatnya ibrahim..=)..aisyah pun tgh gigih buat kuda2..=)