Tuesday, July 12, 2011

Dah Nampak Kesan Premium Beautiful (PB)

Last week aku ada post status kat fb


So, sabtu lepas masa aku pakai PB. Guess what?rupanya aku dah pakai cangkuk ke 2 dah. Memang ada kurang inci jugak. Sejak try PB memang ada banyak kesan positif kat badan aku.

Ni aku list out kesan-kesan +ve tu:

# 1 - Berat aku senang nak turun pastu nak naik memang tak la. Paling-paling pun akan maintain je.

# 2 - Period kalau pakai PB berbeza dengan tak pakai PB. Time pakai PB, lancar dan cantik je warna period tu. Pastu tak berketul-ketul.

# 3 - Body Shaping ada improve dekat certain-certain part. Cik B tu ada beza la. Hasilnya makin cantik. Bukan aku syok sendiri cakap tapi suami cakap *ops!

# 4 - orang kerja dalam environment berekon ni susah betul nak berpeluh tapi bila pakai Pb mcm senang je peluh keluar. Aku suspek may be berlaku fat burning time tu.

# 5 - Bila time tak pakai PB pun, memang aku rasa sangat jeans aku longgar. Maknanya body shaping tu bukan kesan sementara je.

Aku dengar PB ada bagi rebate. Huhu.. din belikan aku time takde rebate pape pun. Kami bukan orang kaya tapi kami sekadar berusaha. Jadi sesiapa nak tahu macam mana orang biasa-biasa macam aku leh pakai PB, do email me atau contact me personally. Aku nak cite direct takut ada term n condition company jual PB tu yang aku tak tahu. Lagipun banyak benda +ve tu aku tak cite detail sebab takut ada yang claim blog aku ni censored pulak ;p

4 comments:

veesakura said...

menarik! bape harga pb ek? cam teringin tapi mesti mahal giler kan?

lina said...

Skrg tgh ada rebate. kalau nak tau lanjut aku cite kat email. eh, ko bukan tgh hornymoon ke ina?

aDieyZa said...

mcm menarik jer.. teringin jugak nak cuba.. boleh e-mail zana x? adieyza_1110@yahoo.com

Lina G. said...

mcm menarik..bole bg more info x? email me at lovinlife851@yahoo.com.my
thanks!