Thursday, July 21, 2011

Sudah Cashout Earning Nuffnang

Aku join nuffnang since 2008. Masa tu try jugak Advertising community yang lain tapi stay je dengan nuffnang sebab banyak feedback yang baik tentang nuffnang.

Aku blogging pun ikut suka aje. Kekadang update, kekadang senyap menyepi. Tapi alhamdulillah ada je earning walaupun aku tak update. Memang pendapatan pasif la.

Hari tu aku dah tak sabar dah nak cashout pendapatan pasif aku tu. Lama tau tunggu. Lagipun ni semua hasil dari blog lama aku yang memang aku dah anak tirikan. Sebab blog tu zaman remajew gitu. Sesiapa yang tahu url blog tu, tahu la. yang tak tahu, cari sendiri ;p

Ok, aku takdela hebat sangat nak cakap pasal nuffnang. Tapi, ni few tips from experience aku dengan nuffnang:

#1 - Kekalkan status gliterati. Banyak bestnya gliterati ni banding dengan ordinary
#2 - Survey tu sentiasa update dan isi betul-betul sebab itu yang menentukan kita dipilih Advertisers. Siyes ni betul. Sebab aku pernah tak dapat earning pape. Bila dah betulkan survey baru earning  masuk.
#3 - Kalau ada masalah atau nak tanya kemusykilan pasal nuffnang, ko hantar je tiket. (klik tab Contact Us)

Itu je kot, yang lain-lain boleh baca kat nuffnang. Anyway, thanks nuffnang =)

3 comments:

aDieyZa said...

bestnyer!!! zana punya earning baru cikit.. sbb baru join walaupun dah lama ada blog.. huhuhu

K.I.N.A said...

yeay..tahniah da cashkn..;)

K.I.N.A said...
This comment has been removed by the author.