Wednesday, March 23, 2011

Gambar From OP Majlis Bertandang

Hari ni dah start balik sindrom 'tengok gambar kawen tanpa henti pastu sengih-sengih sorang-sorang'. Me love gambar yang diupload oleh OP majlis bertandang.

macam kelawar dah rupenye. but we rock babeh ;p


my favvy sampai terus letak as fb profile picture masa 1st time tgk =)
Thanks to Mr Jusup Junus (jj) and Muzzley. Nak tau pakej photoshoot diaorang korang terus taip je 'Jusup Junus' kat search people fb tu. Then yang kat bawah ni pulak hasil kerja Muzzley, jiran sebelah rumah din.Betul-betul sebelah rumah. Muzzley ni ambil gambar partner ngan jj. Muzzley pulak korang search 'Muzzley Arcmal'.


klasik kan?

5 comments:

K.I.N.A said...

comel!

Lala said...

cute!!! suka lompat2!!

veesakura said...

love the last one!!

iedayah said...

sweet picas..=p

lina said...

kina --> thanks kina :)

lala --> thanks lala .tu yg last action. all out sbb nak balik dah ;p

veesakura --> nmpk klasik sgt kan? cume pipi tu buat sleck. rase bam bam sgt.. huhu..

iedayah --> thanks iedayah :)