Friday, March 4, 2011

Contest Bunga- Bunga Cinta :Nak Alamat

Rasanya dah berbulan-bulan contest tu. Tapi dek kerana masa yang limited, aku macam tak sempat nak judge betul-betul. Lagipun, macam ada yang dah selesai majlisnya. So, untuk itu aku fikir kena tukarlah hadiahnya. Guess what? Aku rasa nak bagi semua peserta hadiah sebab korang pun dah bercerita sepenuh hati pasal cinta hati korang tu. So sekarang tak semestinya hadiah tu bunga tangan tau. Can be bunga hiasan bilik tidur atau apa saje yang ada kaitan dengan bunga.

So kepada empunya entry atau email di bawah, boleh la email to me address. Lagi cepat lagi bagus tau. Rasa tak best sangat simpan benda ni lama-lama. Sorry juga buat korang tertunggu-tunggu.


  1. http://firnaa86.blogspot.com/2010/12/contest-lagi.html
  2. http://chintaaidaiskandar.blogspot.com/2010/12/chinta-aida-iskandar.html
  3. http://wnuruladila.blogspot.com/2010/12/contest-bunga-bunga-cinta.html
  4. http://nurulazrol.blogspot.com/2010/12/contest-bunga-bunga-cinta-syarat-syarat.html
  5. http://myjourneythrougheverythingnice.blogspot.com/2010/12/contest-bunga-bunga-cinta.html
  6. http://redribbonboutique.blogspot.com/2010/12/contest-bunga-bunga-cinta.html 
  7. wnuruladila@yahoo.com
  8. walimahpedia@yahoo.com
  9. farihauitm@hotmail.com
  10. malyn.mizzunderstood@gmail.com
  11. nadyazahid.blogspot.com
  12. khalisa_lisa@yahoo.com 

ada yang redundant dalam list ni sebab orang tu buat entry dan anta email tapi tak sempat nak sort.

2 comments:

mizzunderstood said...

hi dear...baru terbace entri ni..
thanks sbb nk bg hadiah kt ktorg sume.hehehe...

i email u k?thanks again =)

Cik Nurul said...

hai lina..baru baca entry ni.. saya udah email awak..thank u ye...