Monday, September 10, 2012

Set Bersalin Lengkap Salindah

Hari ni nak share ngan moms-to-be pasal produk yang best bagi aku. Sekarang aku memang tengah consume ceraian-ceraian dalam set Salindah ni. So far memang banyak membantu. Aku cuba ni pun sebab biras aku pernah cuba and hasilnya memang bagus la. Time bersalin mudah je pastu anak pun kulit cantik. Baby pun sihat dan kuat dari rintangan penyakit.

Salindah ni ubat homeopati tau. So, jangan ingat ubat alternatif tu semua jamu aje. Kalau ubat homeopati, confirm la kena ikut pantang-larang homeopati which is ubat tak leh nak pegang atas tangan mase nak consume tu. Aku letak kat penutup botol pastu terus campak dalam mulut.

Set lengkap ni kena start consume dari minggu ke 12 agi. Sampai la abes bersalin semua. Siap ade ubat cuci luka semua. Yang bestnye, ubat ni dah ade vitamin2 so tak payah lagi nak mkn vitamin klinik bagi. Cuma acid folid je takde include. so, sesape ade masalah nak muntah telan vitamin2 klinik tu, salindah ni jawapannya. Macam aku, kalau ubat tambah darah klinik confirm la aku cirit-birit so bersyukur sebab salindah tak mcm tu.

Ini pulak keterangan setiap ceraian dalam set salindah. Korang jangan risau sebab every ceraian tu dah ade MAL code yang memang Kementerian Kesihatan Msia yang luluskan.

Since my husband pengedar sah Salindah so sesape nak try leh personally email me. Kalau nak tanya details lagi tweet je. Kalau komen kat blog takut respond lambat pulak.

email at 'haslina.hairudin@gmail.com' , twitter pulak 'haslinahairudin'

Harga RM 370 satu set lengkap. Tapi my husband ade special diskaun untuk my blog reader. Kalau harga kedai takde diskaun macam ni tau.

2 comments:

Hanani said...

best eh set salindah ni?

lina said...

bagi kita best sbb ubat homeopati. takde color, takde rase. lagipun ramai consume bagi positif feedback.

ubat ni cover gak vitamin/ keperluan baby ngan mommy start week 12 lagi :)