Wednesday, September 12, 2012

Set Bersalin Lengkap Salindah (2)

Setakat ni aku dah cuba dua ceraian. B1 dan B2. Tapi B2 tu baru je consume. So far memang ok sesangat. Lagipun kesannya bukan nampak sekarang je, nanti baby lahir dan membesar pun leh nampak kebaikan amik salindah ni. Cey.. macam anak dah lahir kan? tapi yang tu yang aku nampak dekat anak sedara yang mama dia guna set salindah time pregnant dulu.

Ceraian B1 ni start amik masa week ke 12. Tapi aku start2 week ke 12 tu kat Bandung so lambat sket startnya. Antara kegunaan B1 ni adalah untuk kurangkan alahan, muntah dan loya.

Selain tu untuk tambah darah sebab bila pregnant ni ade je yang bermasalah hemoglobin ( hb), sel darah merah kurang. Kalau hb kurang, kita akan rase lesu dan pucat. Aku pun selalu hb rendah tapi B1 ni selalu memperbetulkan masalah ni. So, masalah penat dan lesu memang almost takde.

Kalau beli B1 aje, harganya Rm 46.00 (sem. msia), RM 51.00 ( sabah/ sarawak). Tapi beli 1 set lagi murah dari beli satu-satu ceraian ni.

Sesiapa nak beli, my husband bagi special diskaun / free gift. Tapi untuk set lengkap la. Feel free to email me : haslina.hairudin@gmail.com

4 comments:

NawaLatisya said...

Saya pun teruja nak pakai salindah waktu pregnant and bersalin sebab tgk anak jiran dan kawan die consume time pregnant...alhamdullilah bersalin senang and anak tahan lasak...

tp geram jugak bila ada org cakap bila kita pakai set salindah boleh menyebabkan tumpah darah masa bersalin..tkt ada komplikasi sebab salindah kan produk homepati...=(

Betol ke kebenaran tu??

lina said...

tak betul la. biras saya consume salindah xde pun tumpah darah. nampak sgt orang tu saje cakap takde fakta.

salindah ni mmg produk alternatif sama je mcm kita nak consume vitamin atau jamu2.

Anonymous said...

Saya consume salindah untuk keempat-empat anak...memang ok....masa pantangpun guna salindah juga....tak derpun tumpah darah...bersalin memang sangat mudah...

Set Hamil & Set Bersalin-Salindah said...

Boleh dapatkan pakej diskaun salindah di sini >>> http://goo.gl/PBIco1