Tuesday, September 11, 2012

Husband's Birthday

This year din's birthday jatuh time puasa. Jadinya, tanya la dia mana nak berbuka. Takkan nak berbuka macam hari-hari biasa sebab it's a special day for him. So, after pening-pening fikir akhirnya we decided untuk makan-makan yang ringan je time berbuka. Then, jalan-jalan cari barang kedai baru makan special pulak.

Din pilih Restoran Mama Chops & Papa Grills. Ni restoran western francais. Kat johor banyak francaisnya. Tak tau la KL ade dok. Menu pun kami pilih kiddies Meal ade. Bajet portion kecik la. Tapi bila sampai foods tu, takde la kecik pun portionnya. Kenyang sampai sahur tau sampaikan takde kitaorang nak pergi makan special-special lepas tu.

aku suka burger daging :) so choose burger daging

din memang pengemar ayam sejati. Kalau boleh every meal meti nak ayam :) so choose burger ayam.

Tapi makan-makan sempena birthday din tak end up kat sini je. Sebab macam tak aci birthday boy yang belanja. Next entry la cite where we go to makan-makan for real yang aku belanja.

Walaupun birthdaynya dah lepas berapa bulan dah tapi baru gigih nak cite kat blog. tak kisah la cite basi ke apa. Yang penting ada catat to ingat as kenangan :)



2 comments:

bunga daisy said...

Kat KL banyak gak mama chop papa grilled..

Salam perkenalan =)

lina said...

ye ke? dulu mase duk KL tak pernah try. ;)

salam perkenalan too =)