Thursday, June 16, 2011

3 Bulan Terakhir PJJ

Aku dah dapat job kat Johor. Officially bulan September baru masuk kerja baru sebab kena bagi notis kat company sekarang 3 bulan. Pergi interview akhir bulan may aritu. Saje aku buat senyap tak cite kat blog. Benda tak confirm buat apa nak warwar kat semua orang.

Offernya ada la pro n cons nye tapi aku dah tak sanggup nak PJJ kot. Rasa kebergantungan dengan suami tu lebih. Aku memang automatik kurang pandai berdikari after kawen. Lagipun sana ada famili juga so kalau pape jadi senang.

Ini aku tengah dup dap.. takutnya nak bagitau bos sekarang. Tak sukanya perasaan ni. Pastu kan aku nak hantar surat secara online boleh tak? takde printer nak print surat resign. Nak guna printer office of coz la segan kan? Ke macam mana?

3 comments:

aDieyZa said...

lps ni x PJJ lagi la kan.. mesti bertambah bahagia..

nk bgtau bos kena pilih masa yg betul2 sesuai ok..

Ciare Baha said...

bestnya lina...all the best for you..lepas ni PJD

Perkahwinan
Jarak
Dekat

:))

Em bab nak resign xtau nak komen sbb so far I xpenah resign lg..huhu

mun-e said...

congatz lina! print je x yah rasa bersalah ;p