Friday, November 15, 2013

Ibrahim is 11 Months

Hari ni dah 11 bulan dah anak mummy. Takde check up bulan ni so tak tau la berapa berat Ibrahim. Nampak macam dah tak bam-bam dah anak mummy. 

11 months Ibrahim dah pandai :
berjalan... at last. Dah berbulan dia bertatih, berjalan dengan pegang sesuatu. Nampaknya dah selesa dah dia nak berjalan. Visit my IG nak tengok Ibrahim's babysteps.

bermanja, baring nak dekat mummy atau abah. Tak boleh mummy tak pandang dia.

gigi.. truly ada 8 batang je show off dengan besarnya. Bukan 10 macam aku cakap last entry about Ibrahim's milestones.  Air liur never stop drooling. Mungkin ada lagi la tu nak keluar. Kesian anak mummy. Tapi alhamdulillah sebab Ibrahim jenis tak demam kalau gigi nak keluar. Infact sepanjang this 11 months tak pernah demam walau sekali. Kuat betul antibodi anak mummy ni. (Hasil makan set bersalin Salindah ni uols! dan dengan izin Allah jugak)

Masih 'mengutip' . Macam mana nak get rid of this habit ey? Tak kan nak letak cili macam suggestion my aunty kat kampung tu. Yelah.. halia dia selamba je makan. Takpelah kita 'haip' je dulu. Dia takut ok bila mummy 'haip'. Tapi ada masa menjawab tu..

Obses dengan selipar. Kat rumah kan, my MIL pakai selipar jepun untuk dalam rumah. Dia kejar ok! Paling scary dia gigit selipar tu. 

ok, dah tak berapa ingat dah.. dalam kepala otak ni duk fikir nak buat apa untuk his 1st birthday next month. Huhu.. cepatnye anak mummy membesar.

nak bergambar sikit punya susah Ibrahim ni

1 comment:

aznor ibrahim said...

ibrahim..awak dah boleh jalan?..bestnye..aqeel x boleh lg..huhu