Thursday, February 17, 2011

Majlis Sanding : Dewan Jubli Perak, Kuala Lipis

5 February 2011, Dewan Jubli Perak, Kuala Lipis

Majlis kat dewan start at 11.30 pagi tapi aku dan din sampai dewan tu pukul 1 macam tu. Dup dap gak la sebab aku tak pernah tengok lagi my pelamin, tempat berjalan masuk tu, gerbang, tempat makan damai, kek. Segala-galanya yang kat dewan tu. Yang aku tahu, aku bagi keratan majalah pengantin dan perca kain baju sanding aku untuk rujukan pelamin yang aku nak.


My famili dah tau dah perangai aku, kalau ada benda yang tak kena, mula la buat muka sampai ke sudah. Dah siap kena pesan dah before ke dewan supaya aku terima je macam mana rupa pelamin aku. Sampai je dewan, aku senyum-senyum gembira. Suka sangat sangat sangat hasil yang vendor aku buat.


Alhamdulillah majlis berjalan lancar. Cuma ada rasa terkilan sebab ada yang tak sempat jumpa personally. Orang nak bergambar pun ramai. Tak habis betul-betul lagi majlis, aku ngan din dah lari ngan photographer untuk outdoor photoshoot.


Famili DCT pun ada datang. Mak DCT kawan nenek aku. Habis diangkut semua adik beradik DCT. Kesian Kak Saida sebab direquest untuk nyanyi. Masa tu aku ngan din dah ready nak keluar untuk outdoor photoshoot. If Kak Saida read my blog. Thanks a lot kak sebab nyanyi on my wedding day.(haha perasan artis baca blog ;p)

Thanks kawan-kawan, sedara mara dan tetamu yang datang. Ramai gak yang datang haritu. Teharu i..sob...sob..

p/s: komen tak berbalas pun. Sorry tau..nanti ada masa i balas satu-satu komen tu ;p.

3 comments:

rose said...

tahniah!!nanti review tau.. =)

Ciare Baha said...

lina dgn din ada nyanyi berduet x? :) comel la korg :D

lina said...

rose --> thanks dear :)

ciare --> tak sempat nak duet sebab memang bz that day. Tu pun ralat sebab ade yg tak sempat jumpe. huhu..