Thursday, February 17, 2011

Entry Sempena Wedding Aku dan Din

Thanks to all of you yang buat entry sempena my wedding day.

Ciare - Walaupun tak datang, dia ada kirim hadiah untuk aku dan din. huhu.. sedih ko tak datang :(
http://ciare.blogspot.com/2011/02/sorang-lagi-ahli-geng-puteri-7.html

Muni - Cik bakal puan yang majlisnya tak lama lagi. Berdebar tak murni?
http://murnirizal.blogspot.com/2011/02/hihi.html

Ros - Teman macam-macam ni. Thanks dear sebab sanggup balik awal dari Machang sebab nak gi wedding aku :)

http://rosealley.blogspot.com/2011/02/lina-da-kawen.html

Ja - Yang sanggup datang time nikah sekali. Thanks ja, shah dan adam. huhu.. lupa nak request kat pakcik sound system suh pasang lagu-lagu Maher Zain.

http://thepowerpuffme.blogspot.com/2011/02/lina-dah-kawen.html

Idzuan - thanks idzuan. Nanti nak curi gambar yang ko amik time wedding aku dan din. Nak buat simpanan peribadi  :)

http://idzuanrosli.blogspot.com/2011/02/friends-wedding.html

Lisa - walaupun lisa tak datang sebab pakcik bongsu dia kawen tapi dia ada buat wishes untuk aku dan din. Thanks lisa. Nanti nak datang umah ko makan nasi boleh? hehe..

http://divapest.blogspot.com/2011/02/cuti-9-hari-mane-cukup-nak-cuti-900.html

Lastly, my sayang dd dudu yang banyak betul buat entry khas untuk aku

yang ni entry before aku kawen. Terharu bace.. huhu..

http://dudusecret.blogspot.com/2011/02/sahabat-baik-ku-lina.html

pastu ada liputan sempena majlis-majlis aku.

1. kejadian kelakar masa time nak nikah

http://dudusecret.blogspot.com/2011/02/baru-habes-diskusi.html

2. majlis nikah

http://dudusecret.blogspot.com/2011/02/pernikahan-lina-dan-din-4-februari-2011.html

3. majlis sanding

http://dudusecret.blogspot.com/2011/02/wedding-lina-dan-din-di-dewan-jubli.html


ada sesiapa yang tertinggal tak?

4 comments:

Ciare Baha said...

Aku pon sedih jugak. Dah la wedding dd aku tak dpt pegi..wedding ko pon tak dapat jugak. wuaawuaawuaaa :((

apapon, aku doakan kebahagiaan utk korg. tgk gamba2 pon da tau korg sgt bahagia *bunga bunga cinta~~~*

Ezzan Yusop said...

ada. ezzan. tp blum buat lg. hihi. boleh x tumpang sekaki kat entry dd? dah alang2 gmbr ezzan snap dah ada kt situ...aci x lina? hihihi....

dd dudu said...

ezan ;n

hihi

lina said...

ciare --> thanks ciare :)

ezzan --> aci je. gambar ezzan memang cantik2 :)

dd --> hihi too :)