Wednesday, July 31, 2013

Slot Bisnes Kecil-Kecilan Lina

** Ini sticky post, sila scroll ke bawah untuk entry terbaru

Dah masuk Julai.. Jangan risau masih ada promosi.. Meh beli meh!

Maixara C-Sential dengan HA

Harga ikut HQ Maixara : 1 kotak - RM 99, 2 kotak - RM 190, 3 kotak - RM 270

Pakej A
Free postage
Free gifts : 
1 Obuse Lip Tint
1 Obuse Candy Tint
2 Collagen Eye Mask
2 Shiseido Black Mud Peel Face Mask
Tips pemakanan MCS yang berkesan

Pakej B
Free postage
Free gifts :
1 Bedak Tanaka
2 Shiseido Black Mud Peel Face Mask
Tips pemakanan MCS yang berkesan

Maixara C-Sential tanpa HA (ada 3 kotak je ni)
Harga ikut HQ Maixara : RM 85
Free postage
Free gifts: 
1 Obuse Lip Tint
1 Collagen Eye Mask
1 Shiseido Black Mud Peel Face Mask
1 Shiseido Face Mask
Tips pemakanan MCS yang berkesan


Ferwhite 500000mg
Pakej A ( pakej free gifts hebat) - RM 85 (harga ni dah diskaun RM10)
Free postage
Free gifts : 
1 Shaker
1 Obuse Lip Tint
2 Collagen Eye Mask
3 Shiseido Black Mud Peel Face Mask
Diskaun RM10
Cara pemakanan Ferwhite

Pakej B (pakej diskaun hebat) - RM75 (harga ni dah diskaun RM20)
Free postage
Free shaker
Diskaun RM 20
Cara pemakanan Ferwhite


Aurawhite 400000mg (Ada 3 jar je tinggal ni!!!)
Pakej A (pakej free gifts hebat) - RM 135 (harga dah diskaun RM 15 dari harga asal)
Free postage
Free gifts :
1 shaker
1 3D Face Mask
1 Obuse Lip Tint
1 Obuse Candy Tint
3 Collagen Eye Mask
3 Shiseido Black Mud Peel Face Mask
Diskaun RM 15

Pakej B (pakej diskaun hebat) - Rm 125 ( harga ni dah diskaun RM 25 dari harga asal)
Free postage
Free gifts: 
1 shaker
1 3D mask
Diskaun RM 25


Bedak Tanaka bukan Tate by DEA 40g

Harga: 1 - RM 20, 2 - RM 25 3 - RM 30
Free postage Semenanjung Malaysia ( Sabah/ Sarawak + RM 3 untuk postage)
Free gifts : Collagen Eye Mask

OBUSE Lip Tint (Naturally Sheer Color/ Candy Tint)
1pcs - RM 8 + postage (RM 5)
2pcs - RM 20 free postage
3pcs - RM 25 free postage
1 box - RM 55 free postage

Naturally Sheer Color (semua color available)
1. RED APPLE
2. CHERRY PINK
3. ORANGE PEACH

Candy Tint (12 color)



sms/whatsapp 

0126637842

5 comments:

Ciare Baha said...

kakak aku mkn maixara tu :)

lina said...

meh la cuba ciare :)
memang berkesan lagipun ini vitamin C + kolagen + glutathione.

fatin aziz said...

Datang berkunjung.. :)

Berminat dengan pearl & silver??
Dapatkan segera!!!
Pelbagai warna dan design menanti anda.
Bukan pearl air tawar atau air masin tetapi ini pearl swarovski dari Austria yang tidak berkarat.

Silver bukan sebarang sebarang silver.
Ini silver 925 yang tidak akan berkarat.
Untuk makluman yang lebih lanjut boleh ke page Pearl & Silver Collection..
https://www.facebook.com/FaPearlSilverCollection

Anonymous said...

Akak.saya jiha. Saya ada whatsapp akak. Nnti reply eh :) thnk youu

eizan said...

Pls bg contact no. mcmana sy nk contact ye x jumpa cari no fone. hehe no.saya 0173555770