Thursday, July 4, 2013

Bedak Tanaka MURAH!!!

Alhamdulillah.. after bersusah payah cari supplier yang dapat bagi harga best untuk bedak tanaka ni. Akhirnya... jumpa dah! So, boleh la jual murah sikit kat korang. Tapi kalau ade yang nak pertikaikan kata yang aku jual tak murah pun. Kedai myanmar murah je. Silakanlah beli kat kedai myanmar. Aku duduk johor ni takde jumpa mana kedai myanmar. Orang myanmar yang keje kilang ada la.

sebahagian stok bedak tanaka yang aku ada. 
Aku jual benda yang aku pakai so that kita boleh kongsi rahsia kecantikan sesama. Hahaha.. gaya cantik je orangnya kan? Tak cantiklah sebab tu nak cantik. Eh! apa yang mengarut ni. Ini mungkin sebab rasa ketenangan sebab Ibrahim tido. Kalau tak, terjerit-jerit aku sebab dia punya melasak tahap bahaya punya. Jatuh sana, hantuk sini. Mau tak terjerit-jerit aku.


Sekarang bau yang available : LIME / ROSE / TANAKA WOOD (original) / IRONWOOD FLOWER

fungsi-fungsi khas setiap satu tu :

ORIGINAL - yang ni universal. merawat jerawat, jeragat dan sebagainya.
LIME - mencerahkan kulit , merawat jerawat kronik dan kulit pucat.
ROSE - merawat jeragat dan mengekalkan kolagen di dalam kulit.
IRONWOOD FLOWER - pelindung matahari (SPF) dan mengawal minyak wajah.


Harga : 1 pcs RM 20. 
2pcs - RM 25
3pcs - RM 30
Free collagen eye mask
Free postage untuk semenanjung tapi Sabah/Sarawak tambah RM 3 untuk postage. 

Makin banyak beli, makin banyak diskaun. Bagi yang nak borong, sms/whatsapp aku. Min 10 pcs untuk borong. Setakat ni LIME dan ROSE sahaja je boleh borong.

p/s: sms/whatsapp 0126637842





8 comments:

tisjustME said...

salam babe.. camner nak order?. PM me at howbzerk@gmail

Anonymous said...

sori.. nk tanye.. yg ni brp gm ye??

Lina Cumy said...

no xde camne nak wasap?

cikgu azma said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

Td tgk ada staff kkm post kt fb psl bedak ni, dia ckp bedak ni dr myanmar,tp orang myanmar sndiri pn xpkai sbb diorang tahu bedak ni bahaya..wallahualam...

lina said...

dear anon,

saya pun ada baca post fb tu. fakta yang dia utarakan tu a bit keliru sebab dia tak dapat prove apa bahan yang bahaya dalam tanaka. biasalah tu, bila produk luar tak daftar kkm terus declare bahaya. org myanmar yang keje area sini cari je bedak tanaka ni, tak cakap pun bahaya macam yang budak kerja kkm tu ckp.

produk ni ada halal myanmar dan beberapa award dan dipasarkan 1 dunia. cuma tak didaftar kkm sebab produk luar negara.

Sabaria Salim said...

salam
bedak tanaka 110gm berapa?

Anonymous said...

Org mynmar bersepah pakak..lawo je