Thursday, February 6, 2014

Aku Pengguna Royal Slim Lishuo Magic

Salam.. 
Lama betul aku tak update blog..
Bukan setakat tak update blog, baca blog pun kadang tak sempat..
Business dah naik setapak.. Alhamdulillah.. ada modal sikit nak labur jadi stokis..

Aku sekarang busy menguruskan badan..
Since susu dah merundum sikit dan Ibrahim pun dah besar dan dah banyak makan solid food, 
dah boleh la berdiet dan menguruskan badan..
Dah macam dugung dah aku ni..

Hari tu bila tau yang Siti Sarah penyanyi yang bini si shuib sepahtu tu dah kurus,
aku dah mengeletis nak try Royal Slim Lishuo Magic (RSLM) ni.. yelah.. aku kan jual RSLM ni..
tapi risau la... apa la.. banyak memikir.. padahal produk ada kelulusan KKM tu. Confirm selamat untuk digunakan. Hold punya hold makin bertambah berat aku..

Sekali tengok si siti sarah pakai baju size S dah. Pastu dia bagitau dia turun dari 72kg ke 48kg.
Maunya aku tak try. Kali ni terus try.. 4 hari aku consume RSLM, aku turun 2kg. ulalala.. best kan? Now sekotak tak habis lagi. Nanti dah habis sekotak aku update perkembangan RSLM ni macam mana. Rasa dia sedap.. macam air apple tanpa gula. 

Bagi yang beli, boleh beli dengan aku. Royal Slim yang aku jual confirm original sebab aku ambil dengan source yang betul. 

Harga aku jual : 1 kotak RM 100 (SM) /RM 105(SS)
**FREE POSLAJU
**FREE face mask dari HQ
**FREE botol air comel untuk ganti shaker.
**FREE TIPS & CONSULTATIONS


tapi from 5/2 - 7/2/2014 aku tawarkan harga tak tahan katanya.. RM 85(SM) / RM90(SS). Stok ni tak banyak dah tinggal. Cepat kalau nak!!

sms/whatsapp 0126637842

8 comments:

Anonymous said...

royal slim boleh ke amik dgan pil kurus ? my slimmingherbal tu .

lina said...

tak boleh dear.. kena ambil salah satu je sebab dua-dua fungsinya untuk kurus.

royal slim lishuo magic lagi selamat sebab ada kelulusan KKM..

myslimmingherbal i tak tau sangat..

FIERA said...

sis nak tanya, fira masih fully breastfeed, boleh yek,baby dah 7 bulan

lina said...

boleh fiera :-) baby atleast 4 bulan untuk consume Royal Slim Lishuo Magic. Saya pun breastfeed jugak :-)

Anonymous said...

Nak tanya pernah buat pembedahan buah pinggang boleh minum tak

lina said...

macam tak recommend je sebab ubat-ubat kurus ni perlukan buah pinggang nak singkirkan lemak, air semua. pastu kena banyak minum air takut penat pulak buah pinggang nak bekerja.

nurul azwani said...

nak tanye...org yg buat operation buang cyst boleh minum ke

Anonymous said...

Baby baru sebulan dan susu badan. Boleh ambil RSLM?