Monday, December 10, 2012

Pergi Hospital Ke Tak Ni?

Tadi dah ade bloody show atau mucus plug. Tapi sakit contraction takde lagi. Aku ade gugel-gugel ade yang cakap tak payah lagi gi spital. Sebab nanti buat VE kalau takde bukaan kena balik rumah semula. Kalau ikut nurse KKIA if salah satu tande bersalin dah datang, cepat-cepat gi spital. Tu yang tengah dilema sekarang ni.

Baby bergerak macam biasa je. Takde yang pelik- pelik pun. Ke sebenarnya dah ade contraction tapi aku tak sedar or tak rase. Kalau korang, korang buat ape ey?

2 comments:

dd dudu said...

ada darah terus pegi spital ok. fikirkan baby, xpe g awal

hana halim said...

lina..how??better p hospital..aku dlu pon xrasa contraction..tp bile buat ctg dah ade contraction sbnrnye..smlm aku mimpi ko dah bersalen...