Monday, October 29, 2012

I'm now in Kota Bharu

Aku kat kota bharu ni. va va va... 8 months ++ rata aku berjalan kat pantai timur ni. From johor to kuala terengganu then to pasir putih and kota bharu. KB dah banyak berubah dah. Banyak bangunan tinggi-tinggi dah. Pastu banyak jalan sehala.

Dd, ciare and 7 serangkai yang bace my blog, semalam aku jumpe hana. Lama tul tak jumpe hana. First time gak jumpe harith anak hana. Harith diam je tak macam hana and peja ;) Comel je nak tido isap ibu jari pastu tertido sambil berdukung ngan hana.

Malam semalam berjalan kat wakaf che yeh. Aku tak banyak membeli sangat sebab bukan duit aku yang keluar. Nasib aku tak draw duit sesiap jugak, kalau banyak mana pun duit dalam purse semalam sure nak aku abeskan kat situ. Murah sangat. Sebab ade MIL gak semalam so nafsu shopping tu aku simpan je.

Hari ni plannye nak ke pasar siti khadijah pulak. Bila nak bertolak balik ke johor pun aku tak tau. Ikut din je ni. Silap-silap ade menyinggah and bermalam mana-mana hari ni ;)

2 comments:

dd dudu said...

wahhh jumpe hana kat mana

Ciare Baha said...

alaaaa aku x jumpa harith lagi,,,va va vaaa..jeles meh ;)