Monday, November 24, 2014

A Slow Warm Up

Assalamualaikum..
Salam Sejahtera..

lama tak membebel kat blog. Busy nau.
Tapi rasa sedih bila tengok blog terbiar sepi..
Pastu macam unfair sebab cek nuffnang baru je dapat..
Perkembangan ibrahim pun dah lost track.
Lama-lama nanti boleh lupa pulak apa yang dia dah pandai..
Sweet moment tu setiap development ibrahim.

ini aku nak pasang azam konon nak update blog selalu..
kita tengok berapa lama tahan ey ;-)

ok, cerita pasal ibrahim.
sekarang nak dekat 2 tahun dah dia..
kalau tahun hijrah lagi berapa hari je nak 2 tahun.
senang nak ingat tahun hijrah tu sebab ibrahim lahir 1 Safar 1434 atau 1234(sebab bulan safar tu bulan ke 2 dalam kalendar islam)

masih berat nak bercakap..
ada la few words dah keluarnya tapi tak sepetah budak-budak lain..
word terbaru 'mom.. tu..' sambil tunjuk tv suruh aku sama-sama tengok.
selagi aku tak tengok, selagi tu dia cuit aku dan suruh aku tengok.

Suka menyorok.. kira dah pandai play hide and seek la ni..
tiap hari ada je tempat menyorok baru.

ok la tak tau nak cerita apa dah..
cukup kot warm up gini ;-)




2 comments:

Hanani said...

Kannn, sedih tgk blog terbiar..skang ni gagahkan diri update juga..besar dah ibrahim..

lina said...

banyak memori simpan kat sini. kadang tu kat otak dah lupa dah. ibrahim bulan depan nak 2 tahun dah.