Saturday, June 20, 2015

HELP ! HELP !

Mula2 nak type cerita pasal ramadhan.. tapi terperasan pulak masalah besar berkait dengan blogger ni. Untuk login blogger ni aku guna akaun yahoo aku yg dah deactivate . Punca deactivate sebab aku tak login akaun yahoo tu lama sgt. Bila nak recover pulak, no telefon yg aku letak utk hantar verification code tu dah berkurun aku tak pakai. Malas nak pening kepala.. redha je la akaun email tu berkubur mcm tu. Padahal sedih la sebab tu 1st akaun email aku.

Now, aku nak pindah akaun blogger ni yang pakai akaun dah deactivated tu. Tapi pening nak cari jalan. Sesiapa pernah alami masalah yang sama tak? sebelum akaun blogger ni pulak tak boleh bukak, kena usahakan settle masalah ni. Sayang sangat2 blog ni walaupun blog ni takde la apa sgt bagi korang.. tapi bagi aku besar pengalamannya. Mcm2 dah aku blog sini. Cerita sblm kahwin, persiapan kahwin, ibrahim , bisnes..

kalau ada yg tau tu boleh komen kat komen.

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)